Ποιες διάσημες θα γίνουν μανούλες μέσα στο καλοκαίρι;


Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του πλησιάζει η ώρα του τοκετού για μερικές διάσημες Ελληνίδες και ξένες εγκυμονούσες. Ας δούμε μερικές από αυτές, που σε λίγο καιρό θα φέρουν στο κόσμο το μωράκι τους.

  • Kate Middleton. Η εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Cambridge μονοπωλεί το ενδιαφέρον του βρετανικού, αλλά και του παγκόσμιου τύπου. Αν και το παλάτι δεν έχει δημοσιοποιήσει την πιθανή ημερομηνία τοκετού, η Kate αναμένεται να γεννήσει το κοριτσάκι της τον Ιούλιο.
  • Kim Kardashian. H εγκυμοσύνη της διάσημης τηλε-περσόνας είναι σίγουρα η δεύτερη πιο πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη στον κόσμο, μετά από αυτή της Κate Middleton. Η Κardashian, που πριν λίγο καιρό βρισκόταν με την οικογένεια της στη Μύκονο για τα γυρίσματα του reality στο οποίο πρωταγωνιστούν, αναμένεται να γεννήσει το καλοκαίρι, αν και δεν έχει αποκάλυψει ακόμα πότε.
  • Penelope Cruz. Η διάσημη ηθοποιός μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα, καθώς αυτή και ο Javier Bardem έχουν ήδη ένα αγοράκι, τον δίχρονο Leo.
  • Σίσσυ Χρηστίδου. Η όμορφη παρουσιαστρια ανακοίνωσε ότι θα γεννήσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, χαρίζοντας στον πεντάχρονο Φίλιππο – Ραφαήλ έναν αδερφό, με τον οποίο μάλιστα θα έχουν και το ίδιο ζώδιο, λέων.
  • Ολυμπία Χοψονίδου. Το καλύτερο δώρο ετοιμάζει η Ολυμπία στον Βασίλη Σπανούλη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο μπάσκετ και αυτό δεν είναι άλλο από τον τρίτο τους γιο. Το ζευγάρι έχει άλλα δύο αγοράκια.

Εμείς να ευχηθούμε σε όλες τις μέλλουσες μανούλες, με το καλό!